Fodboldfondens Velgørenhedsgalla

Foreningen til stiftelse af Fodboldfonden afholder årligt en eksklusiv velgørenhedsgalla med et imponerende line-up af artister, festlige indslag og ekstraordinære kokke bag komfuret. Overskuddet går ubeskåret til udsatte og fattige børn i Danmark.

Velgørenhedsgalla 2019 Tivoli

Fodboldfondens anden velgørenhedsgalla løb af stablen søndag den 2. juni 2019 i Tivoli Hotel og Kongrescenter. Aftenens værter, Ida Wohlert og Mathias Zanka sørgede for at gæsterne kom i den helt rette gallastemning. Aftenen bød på liveauktion styret benhårdt af Alexa Bruun Rasmussen fra auktionshuset Bruun Ramussen. Det var Fodboldfondens mest indbringende auktion til dato, hvilket til dels skyldes Alexas charme og evne til at få gæsterne til at byde højt, men også de unikke priser og oplevelser, som var indsamlet til aftenen. Eksempelvis koncertoplevelse med Robbie Williams efterfulgt af meet and greet, middag i privaten med Martin Pilsmark fra restaurant No. 61 samt fodboldoplevelse i Leicester med privat rundvisning af Kasper Schmeichel på King Power Stadium. Gæsterne nød desuden underholdning af nogle af de største danske kunstnere på aftenen. Stort tak til Mads Langer, Rytteriet, Medina, Rasmus Seebach, Burhan G, Boyzlife, Lune Carlsen, Rasmus Bjerg, Livestrings, Djämes Braun og Findsen Band.

2019: 2.353.365 kr.

Velgørenhedsgalla 2018 Moltkes Palæ

Molktes Palæ dannede rammerne for Fodboldfondens første velgørenhedsgalla til fordel for udsatte børn i Danmark. Værterne på aftenen, Jes Dorph og Ida Wohlert, guidede på galant vis gæsterne gennem en underholdende aften med indslag af Nik & Jay, Iris Gold, Xander, Mads Langer, Andreas Bo, Michael Carøe og Boyzlife. Aftenen bød ligeledes på en liveauktion med mulighed for at byde på billetter til Champions League finale, middag i privaten med Per Thøstesen, Tottenham-fodboldoplevelse efterfulgt af meet & greet med Christian Eriksen og meget andet. Med sin imponerende indsats og en god portion charme var auktionarius Alexa Bruun Rasmussen fra Bruun Rasmussen afgørende for, at auktionen alene indbragte en million kroner.

2018: 1.548.301 kr.

London Galla 2019

I samarbejde med Kidsaid indsamlede Fodboldfonden 2.744.000 kr. til udsatte og syge børn i Danmark ved London galla 2019. Aftenen bød på masser af god underholdning fra Henrik Svanekiær, Tim Christensen, Rasmus Seebach, Thomas Helmig, The Antonelli Orchestra, Lis Sørensen, Anne Salomonsen, Christoffer og Aqua. Værterne Felix Smith og Tom Kristensen sørgede for alle gæsterne kom i den helt rette stemning. Aftenens auktion blev styret benhårdt af Alexa Bruun Rasmussen fra auktionshuset Bruun Rasmussen, som havde stor andel i det flotte indsamlede beløb.