Børnearrangementer

Foreningen til stiftelse af Fodboldfonden afvikler løbende hyggelige og sociale landsdækkende børnearrangementer - og oplevelser for udsatte børn i Danmark. Til et arrangement hos Fodboldfonden får børn mulighed for at mødes på lige fod og skabe venskaber baseret på glædesfyldte oplevelser og godt humør. Fælles for alle arrangementer, er ønsket om at fremme følelsen hos det enkelte barn; at være inkluderet

Juletræsfest 2022

1. søndag i advent inviterede Fodboldfonden 50 børn og deres familier til juletræsfest og julehygge. Vi flettede julehjerter, lavede juledekorationer og spiste julemad. Julemanden kom forbi, og sammen med ham, dansede vi alle rundt om juletræet. Julemanden delte også gaver og godteposer ud til alle børnene. Vi fik også besøg af en anden særlig gæst, tv-værten Melvin Kakooza. Melvin julehyggede med børnene, og det bragte stor glæde hos dem.

Juletræsfest 2022

50 børn og deres familier

Fodboldkamp på Nature Energy Park i Odense

Fodboldfonden inviterede 13 børn og deres familier til fodboldkamp på Nature Energy Park i Odense. Vi overværede kampen OB-Lyngby. Dagen startede med en rundvisning i TV3-studiet, hvor vi fik lov til at komme bag kameraet til en fodboldkamp. Inden kampstart fik børnene lov til at gå på banen med OB spillerne, hvilket var en kæmpe oplevelse for dem. Efter kampen, fik børnene også hilst på nogle af OB-spillerne.

Fodboldkamp på Nature Energy Park i Odense

13 børn og deres familier

Fodboldtur til Leicester City

Fodboldfonden inviterede 3 familier på en fodboldtur til Leicester City fodboldklub i England. Familierne overværede kampen Leicester-Manchester United. Det blev en oplevelse udover det sædvanlige, hvor de også fik en helt unik privat rundvisning på King Power stadium af vores ambassadør, Kasper Schmeichel.

Fodboldtur til Leicester City

3 familier

Fodboldarrangement på Brøndby stadion

20 børn og deres familier var inviteret af Fodboldfonden og Brøndby IF til fodboldkamp på Brøndby stadion. Dagen startede med middag i “Michael Laudrup” loungen, efterfulgt af en spændende kamp mod Viborg. Efter kampen fik børnene lov til at møde nogle af Brøndby-spillerne. Det var en oplevelsesrig dag for familierne, hvor der også blev dannet nye venskaber.

Fodboldarrangement på Brøndby stadion

20 børn og deres familier

Juleshow i Tivoli med Burhan G

Julekoncerten i Tivoli med Burhan G var Fodboldfondens største arrangement til dato. Tivolis koncertsal var fyldt til randen med 1500 deltagere, der alle bidrog med højt humør og julestemning. Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester sørgede for en koncert ud over det sædvanlige tilrettelagt efter børnenes ønsker: Der blev sunget højlydt med på juleklassikere og julehittet Tinka og danset i stor stil foran scenen. Efter koncerten kom den kære julemand og uddelte gaver til børnene. Mange tak til vores samarbejdspartnere for at gøre denne oplevelse mulig: Burhan G, Copenhagen Music, Matas, Tivoli, Danmarks Underholdningsorkester, Universal Music Danmark og selvfølgelig alle vores frivillige.

Juleshow i Tivoli med Burhan G

1500 deltagere

Juletræsfest hos Les Deux

50 børn og deres forældre var d. 8. december 2019 inviteret til klassisk juletræsfest hos Les Deux. Vi havde skruet op for julehyggen med dejlig julemad fra Resturent Metier og tryllerier fra Trylle Chano. Vi sluttede dagen af med banko og besøg af den kære julemand, der havde gaver med til alle børnene. Et stort tak til Les Deux, Resturent Metier, Trylle Chano og Hevea.

Juletræsfest hos Les Deux

80 deltagere

Julebag i Vissenbjerg Bageri

Den 17. november 2019 stod på julehygge og julebagning i Vissenbjerg Bageri. Vi bagte pebernødder, vaniljekranse, og hvad der ellers hører sig til en god jul. Der blev bagt så mange kager, at kagedåserne, som Kop og Kande i Aarup havde doneret, slet ikke havde nok plads og flere bæreposer var nødvendigt. Hvert barn fik en fin goodiebag med hjem med friskbagt brød, LEGO, fodbold fra Nike og et gavekort så hele familen kan komme ned og spise lækker mad på Hotel Aarup Kro.

Julebag i Vissenbjerg Bageri

10 deltagere

Landskamp i Parken: Danmark-Gibraltar

Fredag d. 15. november 2019 overværede 20 deltagere Danmark vinde hele 6-0 over Gibraltar. Parken Sport & Entertainment havde dækket flot op til os med sandwich og kage, som vi kunne nyde inden kampen og i pausen. Efter den underholdende EM-kvalifikationskamp kom landsholdsspillerne og hilste på til stor glæde for alle deltagerne.

Landskamp i Parken: Danmark-Gibraltar

20 deltagere

Landskamp i Parken: Danmark-Irland

Mangler tekst

Landskamp i Parken: Danmark-Irland

24 deltagere

FCK kamp i Parken

D. 18 april 2019 inviterede Fodboldfonden familier til fodboldkamp i Telia Parken. Det var en oplevelsesrig dag med uddeling af gaver, fodbold og eksklusive møder med FCK-spillerne efter kampen. Tak til @fc_kobenhhavn for den flotte invitation. Tak til Tv3 Sport og Camilla Martin for at vi måtte komme forbi og fortælle om Fodboldfonden.

FCK kamp i Parken

15 deltagere

Den Blå Planet

I 2018 inviterede Fodboldfonden 30 børn og deres familier i Den Blå Planet. Det var en spændende dag med privat rundvisning og en rig mulighed for at opleve akvarierne bag om og komme helt tæt på livet under vand. Vi fik lov til at se det enorme pumpe- og filtreringssystem, der sørger for at fiskene og diverse havdyr får ilt og rent vand hver dag blandt mange andre forunderlige ting. Efter rundvisningen var vi inviteret på Tang Bistro & Café for at spise frokost. Her fik vi lækkert mad og mulighed for at runde en fantastisk dag af i fællesskab. Tak til Den Blå Planet for de mange billetter til børnene, og til Tang Bistro & Café for at sørge for en suveræn frokost til alle de deltagende.

Den Blå Planet

29 deltagere

Sticks’n’Sushi

Tilbage i sommeren 2018 inviterede Fodboldfonden 10 børn og deres mødre ind på Sticks’n’Sushi for at lære at lave at lave sushi som kun en sushikok kan. Det var en forrygende og kulinarisk oplevelse for både børnene og deres mødre, som i samarbejde med en rigtig sushikok fik lavet en masse nye fortolkninger af den japanske spise. Mange tak til Sticks’n’Sushi for den uforglemmelige oplevelse, og til Thomas Hagerup Nielsen for at arrangere dette.

Sticks’n’Sushi

15 deltagere

Tjekkiet med Aktiv Ferie

Med hjælp fra Aktiv Ferie sendte Fodboldfonden tre familier på en uges sommerferie til Tjekkiet. Det var en uge fyldt med spændende oplevelser, sjove aktiviteter for hele familien, hygge og fællesskab. Mange tak til Aktiv Ferie for pladserne.

Tjekkiet med Aktiv Ferie

Tre familier

DBU fodboldskole

I sommeren 2018 sendte fodboldfonden 15 fodboldglade drenge og piger på DBUs fodboldskole rundt omkring i Danmark. Det var fem dage proppet med fodbold, fællesskab og unikke oplevelser. Fodboldfonden er stolte over at kunne bidrage til denne oplevelse, som moren til de to drenge har beskrevet så fint:“Drengene “voksede” dag for dag og kom daglig hjem med et smil på læben og fortællinger om sjove oplevelser og nye bekendtskaber. Det har været en af de bedste oplevelser, jeg kunne give dem. Tak, fordi at i gav os den mulighed”. Mange tak til DBU for pladserne.

DBU fodboldskole

15 deltagere

La Glace Konditori

I april 2018 inviterede Fodboldfonden 19 børn på besøg hos La Glace Konditori, et af danmarks ældste konditorier og med et af de bredeste udvalg af delikate lagkager. Indehaveren af La Glace, Marianne Stagetorn Kolos, tog personligt imod os under besøget og viste os rundt i konditoriet, helt ude bagfra hvor kagerne blev lavet frem til montrerne i butikken. Da rundvisningen var færdig spiste vi os mætte i kager og søde sager. Tak for den flotte invitation til Marianne og La Glace Konditori.

La Glace Konditori

20 deltagere

Burhan G koncert

I samarbejde med Burhan G inviterede vi 20 udsatte unge og deres familier til Burhan G koncert i henholdsvis DR Koncerthuset i København og Musikkens Hus i Århus. Alle de inviterede familier havde ansøgt om støtte igennem Børnesagens Fællesråds stipendieprogram. Mange tak for invitationen Nord Booking Agency.

Burhan G koncert

20 deltagere

Lalandia

30 udsatte børn og deres familier kunne glæde sig over en ekstra særlig gave under juletræet fra Lalandia. Lalandia havde nemlig inviteret Fodboldfonden og 30 udsatte børn til en sjov vandoplevelse i deres vandland. Alle de inviterede familier havde ansøgt om julehjælp igennem Børnesagens Fællesråds stipendieprogram.

Lalandia

30 deltagere

Seebach musical

15 udsatte børn og deres familier fik sig en ekstra julegave d. 13. januar 2018. De var alle inviteret i Fredericia Teater for at opleve den populære Seebach musical. Mange tak for invitationen Nord Booking Agency.

Seebach musical

20 deltagere

Vild Med Dans

I 2017 inviterede Fodboldfonden 10 børn og deres familier med ind for at se produktionen og prøvetræningerne i Vild Med Dans. Det var en speciel oplevelse for både børn og voksne at få indblik i processerne bag det folkekære underholdningsshow. Tak til Vild Med Dans, Studios a/s og Mastiff for at gøre denne oplevelse mulig.

Vild Med Dans

10 deltagere

Landskamp i Parken

Landskampen Danmark-Rumænien d. 8. oktober 2917, dannede rammerne om Fodboldfondens første børneevent. Deltagerne fik inden kampen et unikt indblik i tv-produktionen bag landskampen og besøgte tv-værterne i studiet. Efter kampen kom landsholdsspillerne og hilste på.

Landskamp i Parken

15 deltagere