Fodboldfonden | Sponsorer
22760
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22760,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

SPONSORERNE

Foreningen for Fodboldfonden samarbejder med erhvervslivet, i vores arbejdet for at hjælpe udsatte børn i Danmark. Virksomhedernes bidrag er en forudsætning for at vi sammen kan skabe bedre trivsel for de børn som har behov for en håndsrækning.

Hovedsponsor

King Power er hovedsponsor for vores eksklusive Spring Ball som afholdes hvert år i marts måned til fordel for udsatte og fattige børn i Danmark. Deres bidrag muliggør at at alle indsamlede midler går ubeskåret til arbejdet for at forbedre børns trivsel. King Power er dybt engageret i social velgørenhed på internationalt plan og de sætter en ære i at sponsorere sociale initiativer som Fodboldfonden.

Øvrige sponsorer

Alle vores sponsorer er med til at skabe en positiv forandring for børn og familier som til daglig har en presset hverdag. Sammen skaber vi oplevelser for livet, som de ellers ikke ville kunne opnå. Deres bidrag og engagement gør det muligt for os at hjælpe endnu flere børn.

Bogmærke

Som sponsor kan du her downloade vores bogmærke til brug på de kanaler I ønsker.

Tak for jeres støtte!