Fodboldfonden | Partnerne
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

PARTNERNE

Foreningen for Fodboldfonden samarbejder både med erhvervsliv og velgørende organisationer, i vores arbejdet for at hjælpe udsatte børn i Danmark.

Hovedsamarbejdspartner

Vi har indgået et samarbejde med Børnesagens Fællesråd, som aktivt hjælper udsatte børn i Danmark. Børnesagens Fællesråd er Danmarks ældste uafhængige børnerettighedsorganisation og de arbejder med disse 5 fokusområder:

BØRNS RETTIGHEDER

BØRNEFATTIGDOM

UNGDOMSKRIMINALITET

FOREBYGGELSE

ANBRAGTE BØRN

I vores samarbejde med Børensagens Fællesråd har vi fokus på børnefattigdom og stipendieprogrammet.

 

Børnesagens Fællesråd uddeler stipendier til eneforsørgere, hvis børn er markant overrepræsenterede i børnefattigdomsstatistikkerne. Stipendierne bliver uddelt efter en samlet vurdering af økonomi, kombineret med sociale forhold såsom fysisk og psykisk sygdom, længerevarende fravær fra arbejdsmarkedet samt vanskelige personlige forhold.

 

Stipendierne til eneforsørgernes børn bruges først og fremmest til fritidsinteresser. Fx til Emma, hvis mor ikke havde råd til at lade hende fortsætte som spejder og til Peter, der var blevet sat af sit elskede fodboldhold, hvis ikke det havde været for stipendiet.

 

Du kan læse meget mere om Børnesagens Fællesråd og deres afgørende arbejde på deres hjemmeside.

STØTTENDE PARTNERE