Fodboldfonden | Om stifterne
21759
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21759,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

OM STIFTERNE

Stine Schmeichel og Christine Kvist er stifterne bag Foreningen for Fodboldfonden, som blev etableret i starten af 2017.

Når man kan, så mener vi, at man er forpligtiget til at give noget tilbage

siger pigerne om det ansvar de føler for at sikre at flere børn i Danmark vokser op under trygge, kærlige og omsorgsfulde forhold.

 

Stine, mor til 2, er uddannet jordemoder fra University of Chester i England. Hun har arbejdet som jordemoder i England, og har i sit virke her, været i tæt kontakt med udsatte børn og deres familier.

 

Arbejdet med disse familier gjorde et stort indtryk på hende og derfor stiftede hun i 2012 The Gyldenbrand Schmeichel Foundation, hvis formål er at udbrede kendskabet til den høje dødelighed blandt mødre og børn i Afrika, og redde flere børn og kvinder i forbindelse med graviditet og fødsel. Overskuddet fra fonden gik ubeskåret til Maternity Foundation, som aktivt hjælper fødende kvinder i Afrika.

 

Udover at være jordemoder, har Stine med sin interesse for sit sundhedsfaglige, også færdiggjort en uddannelse som personlig træner.

 

Christine er mor til Valdemar på 2 år og er uddannet cand.linc.merc fra CBS i København. Hun har løbende arbejdet med kommunikation i flere sociale organisationer såsom Børns Vilkår og Fonden for Socialt Ansvar. Hun har desuden også arbejdet som marketing manager for Stokke, hvor hun havde ansvaret for hele norden.

 

Igennem årene har Christine sideløbende arbejdet frivilligt for bl.a. Barnets Stemme og Red Barnet Ungdom, og dermed altid forsøgt at arbejde for at sikre børns tarv. Senest har hun etableret sin egen virksomhed CommunicatingSR, som har til formål at forebygge seksuelle overgreb på børn.

 

Med stiftelsen af foreningen for Fodboldfonden ønsker Stine og Christine at sætte fokus på børn i Danmark:

“Vi ønsker at gøre en mærkbar og konkret forskel for børn og deres
familier som, af forskellige årsager mistrives. Vi mener at alle børn
har ret til at vokse op under trygge, kærlige og omsorgsfulde rammer.”