Fodboldfonden | Børnearrangementer
23036
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23036,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BØRNEARRANGEMENTER

Fodboldfonden afholder løbende hyggelige og sjove børneevents til fordel for udsatte børn. Det kan være alt fra sportsbegivenheder til musikarrangementer.

 

Vi har især fokus på at give børn som vokser op i fattigdom, oplevelser ud over det sædvanlige, fordi vi mener at det giver dem en følelse af at være inkluderet i et fællesskab, samt mulighed for at mødes på lige fod med andre og blive bedømt på, hvad de kan, frem for hvad deres baggrund er.

 

 Vores events er så vidt muligt landsdækkende, for at inkludere så mange børn som muligt.

Seebach musical i Fredericia Teater

Besøg på La Glace konditori

Landskampen Danmark-Rumænien

Landskampen Danmark-Rumænien d. 8 oktober 2017, dannede rammerne om Fodboldfondens første børneevent. I samarbejde med Discovery Networks Denmark, var vi først inde og opleve hele TV produktionen bag landskampen. Efter den spændende VM kvalifikationskamp, kom landsholdspillerne og hilste på os.

Vild med dans

I november 2017 var Fodboldfonden inviteret ind til Vild Med Dans af Studios A/S og Mastiff, hvor vi bl.a. overværede generalprøverne samt mødte nogle af de modige dansere.

Kommende børnearrangementer

Lalandia

Sticks n Sushi besøg

Rejse til Tjekkiet med Aktivferie

Flying Super Kids

Fodboldkampe

FODBOLDFONDENS ÅRLIGE FUNDRAISINGARRANGEMENT

Fodboldfonden afholder årligt et eksklusivt fundraisingarrangement med det formål at samle penge ind til vores arbejde for udsatte børn og unge i Danmark. Aften byder på rødløber, 3 retters menu, underholdning i særklasse, en live auktion hvor gæsterne kan byde på unikke genstande og oplevelser efterfulgt af en efterfest til langt ud på natten. Gæstelisten rummer alt fra private personer, kendte og prominente gæster, kunstnere, fodboldspillere, samt det danske erhvervsliv.

 

I 2018 afholdte Fodboldfonden sit første fundraisingarrangement “Spring Ball 2018” på Moltkes Palæ, hvor der blev samlet 1.548.301 kr. ind til at hjælpe børn og unge i Danmark.

 

Dato for næste fundraisingarrangement er søndag d. 17 marts 2019.